El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi és escollida entre les millors destinacions turístiques del sistema SICTED

Distintiu de Qualitat Turística.

Alcoi ha sigut seleccionada juntament amb altres 9 destinacions de tota Espanya com a millor Destinació Turística SICTED.

La ciutat també ha sigut nominada per la totalitat dels Projectes de Millora realitzats en 2019, entre els quals es troben la millora de la carretera Les Llacunes, el Projecte DTI ‘Destinació turística Intel·ligent Alcoi’ i les Jornades i Fira Gastronòmica ‘Alcoi Gastronòmic’. Aquests tres projectes han sigut preseleccionats al costat de 38 projectes més de tota Espanya per a optar al Premi al Millor Projecte de Millora SICTED 2019.

Alcoi és destinació SICTED des de l'any 2013. SICTED és un sistema de qualitat integral en destinació que pretén elevar els estàndards de qualitat oferida per tots els agents que intervenen en el procés del consum turístic a la ciutat per a garantir els màxims nivells de qualitat. L'oficina de Turisme d'Alcoi és part activa del sistema des del mateix any, havent obtingut la distinció per sisé any consecutiu. En total són 38 empreses alcoianes adherides al sistema SICTED, de les quals 33 estan distingides per la xarxa. Actualment la ciutat es troba al cicle 6 d'aquest sistema.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que "l'objectiu de l'Ajuntament és servir d'exemple dinamitzador perquè cada vegada siguen més les empreses que s'adherisquen a aquest sistema i així es puga oferir els millors estàndards de qualitat turística als nostres visitants".