El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi acull el Campionat Autonòmic Comunitat Valenciana i el Trofeu Promocional de grups xou

Cartell grups xou autonòmic

L’entrada a aquest esdeveniment serà gratuïta

Aquest dissabte dia 8 de febrer, Alcoi acullirà el XVII Campionat Autonòmic de Patinatge Grups Xou, que és el valedor per a la classificació a Campionat d’Espanya

Al pavelló ‘Miguel Sarasa’ del Poliesportiu Francisco Laporta es donaran cita més de 100 esportistes aquest dissabte, pertanyents a cinc clubs de la Comunitat Valenciana. Són el Club Patinatge Artístic Alcoi, Club Patinatge Artístic Santa Rosa, Club Patinatge Artístic Cocentaina, Club Patí Muro i Club Atlètic Montemar d’Alacant.
Les modalitats que es podran presenciar seran quatre: Grups Xou Promocional, Grups Xicotets, Grups Júnior i Grups Quartets. Pel que fa als grups d’Alcoi, CPA Alcoi competirà en el Promocional i en el Grup Xicotet Nacional i, CPA Santa Rosa en el Promocional.
Els entrenaments oficials es celebraran pel matí, des de les 11.00 hores fins a les 15.00 hores, amb una duració de 30 minuts per a cada grup. La competició començara a la vesprada, a les 16:30 hores, primer amb grups Promocionals i a continuació Grup Xicotet, Grup Júnior i Grup Quartet.
La competició, que està organitzada per la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana i la col.laboració de CPA Alcoi i l’Ajuntament d’Alcoi, comptarà amb 5 jutges, més el Jutge Àrbitre que controlaran el desenvolupament i valoraran amb puntuació els programes de cada grup participant.
Al voltant de les 18.15 hores, quan haja acabat la competició, es procedirà al lliurament de trofeus i reconeiximents als esportistes i tècnics que van participar en l’anualitat 2019 en aquesta modalitat esportiva.
Cal destacar que aquesta activitat representarà l’avanç de l’important esdeveniment esportiu que es celebrarà a la nostra ciutat els pròxims dies 27 i 28 de març de 2020, amb el X Campionat d’Espanya de Grup Xou Júnior i Quartets i el V Trofeu Ciutat d’Alcoi de Grups Xicotets i Grans.