El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

El Reial Madrid no està disposat a patir un "Alcoyanazo" i arribarà a Alcoi a l'hora de dinar de dimecres amb els seus efectius més destacats. No estarà Ramos, però sí Courtois, Benzemà, Hazard o Isco. Zidane no vol problemes i ha demanat els seus jugadors implicació al 100%.

Més informació

Hazard, Vinicius, Courtois, Asensio, Benzema, Marcelo, Kross, Casemiro, Isco... El Madrid es pren seriosament el partit de l'Alcoyano

Alcoi és Muntanyés. Alfonso Moreno ja té l'heràldica de capita cristià

El vídeo que acompanya a l'heràdica simbolitza l'aplegada del Senyor de Barxell i la seua cort a Alcoi

Encara falten mesos però les filaes amb càrrec ja comencen a resoldre algunes incògites. Alfonso Moreno, Capità Cristià dels Muntanyesos de 2020, ha descobert l'heràldica sobre la qual versarà el càrrec. El disseny és de Roberto Pérez. Festers, càrrecs, autoritats i el món fester ha acudit a veure aquesta presentació.

El Capità Cristià ja te la seua heràldica. Amb el lema 'Alcoi és Muntanyes', s'ha presentat el disseny. L'acte ha acabat en un multitudinari assaig a la filà. En el seu discurs, Alfonso Moreno s'ha mostrat visiblement emocionat quan ha recordat a tota la seua filà i a la gent que fa possible aquesta capitania.

El vídeo que ha acompanyat a l'heràldica ha repassat els 6 capitans que la filà ha tingut de 1930 fins a 2005. El vídeo ha apel·lat a la tradició i història muntanyesa. Simbolitza l'aplegada del Senyor de Barxell i la seua cort a Alcoi. L'audiovisual ha estat editat per Rubén Peidro amb música de José Conejero.

En el multitudinària acte han estat presents nombroses autoritats com són els càrrecs de 2020, l'alcalde, Toni Francés; la regidora de Festes, Carolina Ortiz; el president de l'ASJ, Juan José Olcina; i el vicari de Sant Jordi, José Lluis Llopis, entre d'altres autoritats. Aquest últim ha beneit l'heràldica 'in situ'. També ha acudit l'Alferes 2019, Modesto Moiña.

Juan José Olcina ha donat les gràcies a l'ASJ "per fer partícips en un moment tan important per a un càrrec i per a la seua filà. Es nota en l'ambient que sou una filà forta i unida. Sou una família gran que demostra il·lusió en alló que fa. Ja ho vau demostrar l'any passat".

Per la seua banda, Toni Francés, destaca que "enguany toca una tasca més difícil perquè heu de baixar de les muntanyes per reconquistar Alcoi. Ens teniu al vostre costat i en tot el que puguem ajudar-vos i acompanyar-vos fins abril, l'Ajuntament estarà ahí".