El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoi es planteja reubicar els contenidors de brossa davant l'onada d'incendis

Compromís Alcoi demanarà al govern que estudie la reubicació dels contenidors de la ciutat per canviar aquells que puguen provocar danys al seu voltant en un possible foc intencionat. La petició serà emplaçada al govern local en el plenari de gener, on també preguntaran qui ha d'afrontar les despeses generades per aquesta ona d'incendis.

La regidora de Compromís Alcoi Anna Climent apunta al fet que "alguns contenidors estan molt prop d'arbres o dels balcons dels edificis" pel que davant d'un incendi provocat "els danys produïts poden arribar a ser importants o estendre's als edificis del voltant, provocant danys materials i personals".

També preocupa a la formació saber qui s'ha de fer càrrec de les despeses generades per l'ona d'incendis, o en tot cas si existeix algun segur per fer-se càrrec dels danys provocats en façanes d'edificis, vehicles o mobiliari urbà. Climent demana la col·laboració de la ciutadania i "que es redoblen els esforços els cossos policials per acabar amb aquesta problemàtica".