El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi es prepara per a l'arribada de Camilo Sesto i la seua Alameda

Els fans ja volien l'Alameda des de fa temps / R. Lledó

Les invitacions per veure el documental encara es poden recollir al CADA el matí del dimarts 27 de novembre.

Ja coneixem més detalls dels actes programats per al dimecres 28 de novembre, on el principal reclam serà el canvi de nom de l'Avinguda Alameda per Alameda - Camilo Sesto.

Però abans del gran homenatge i canvi, el Teatre Calderón acollirà la presentació del documental sobre la seua vida. Hi haurà dos passes, un a les 17:30 i altre a les 19 h. Les invitacions han estat disponibles per comprar-les a l'IVAM CADA Alcoi el dilluns 26 de novembre. En les projeccions al Calderón no està prevista, en principi, la presència de l'artista, segons ha confirmat l'Ajuntament. El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha confirmat a ARAMULTIMÈDIA que encara queden invitacions disponibles al CADA i que es poden recollir al matí d'aquest dimarts 27 de novembre.

Pel que fa a l'acte concret de canvi de nom d'Avinguda Alameda a Alameda Camilo Sesto s'escenificara a l'altura de La Rosaleda. En eixe acte, si no hi ha cap canvi d'última hora, Camilo Sesto sí que estarà present per veure l'homenatge que li rendeix Alcoi i els seus fans vinguts de moltes parts. El mateix Camilo serà qui descobrirà la placa de l'Alameda Camilo Sesto.

Cal recordar que l'artista ha tornat a la ciutat que el va veure nàixer, en els últims dos anys, dues vegades. En una d'elles, estigué gaudint dels Moros i Cristians. En altra ocasió, l'artista alcoià més reconegut internacionalment va rebre la Medalla d'Or de la Ciutat i fou nomenat Fill Predilecte.