El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi es promociona a Mèxic a través de la Fira Tèxtil “Exintex”

Estand promocional de l'empresa a la Fira Tèxtil “Exintex”

La Fira, que es repeteix cada dos anys, s’ha convertit en un referent del sector tèxtil a l’altra part de l’Atlàntic.

L'empresa Hilaturas Miel, dirigida per alcoians, ha portat el nom de la nostra ciutat fins a la fira tèxtil més important d’Amèrica Llatina, “Exintex”, que ha tingut lloc del 2 al 5 d'octubre a la ciutat de Puebla.

Tal com va ocórrer l'any passat, a l'estand de l'empresa ubicat a la Fira s'han pogut veure els tríptics turístics d'"Alcoi t'espera", mentre que a la televisió instal·lada s'ha pogut veure també un vídeo promocional d'Alcoi.

Tal com assegura el responsable d'Hilaturas Miel, Jorge Pascual, en el mercat mexicà, "la gent se sent intrigada pel tríptic d'Alcoi i es para a mirar-lo. Mai se sap! Tal volta trobem un nou client o un nou visitant per a Alcoi!".

La regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Alcoi, Lorena Zamorano, agraeix aquesta col·laboració i convida a més empreses i entitats a promocionar Alcoi com a destinació. "Entre tots arribem més lluny i els beneficis són per al poble, però més enllà està l'estima pel nostre poble i l'orgull que ens fa ser abanderats allà on anem" afirma l'edil.