El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi es promocionarà a FITUR a través del ball i el cinema

La regidora de Turisme acompanyada per Xavi Cortés i Armand Mauri.

El Winter Black swing festival 2019 té lloc en Alcoi entre els dies 31 de gener i 3 de febrer. 

El festival de swing 'little black' i l'Alcoi Film Office seran els dos punts sobre els quals l'Ajuntament d'Alcoi fonamentarà la seua estratègia promocional a la Fira Internacional del Turisme, que se celebra a Madrid entre els dies 23 i 27 de gener.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha fet veure que amb aquesta elecció s'aposta per la "desestacionalització del turisme" en Alcoi, promocionant la ciutat per als 360 dies de l'any. La promoció del festival de swing aterrarà en Fitur el dia 23, concretament al pavelló que té Fitur reservat per a la promoció de festivals. Un dels membres de l'associació 'Little Black', Armand Mauri, ha destacat el "caràcter internacional" del certamen, amb la participació d'instructors i alumnes procedents de països tant de la resta d'Europa com d'Amèrica.

La Filme Office d'Alcoi és l'altra de les apostes d'Alcoi a Fitur, per a la promoció de la qual s'ha rodat un curtmetratge que serà exhibit el dia 25 en el pavelló reservat a l'art cinematogràfic. Un dels realitzadors audiovisuals que ha participat en la producció del vídeo, Xavi Cortés, assegura que el vídeo està "enfocat a l'àmbit professional del sector audiovisual", i que mitjançant una història de 5 minuts es recullen algunes de les localitzacions que han esdevingut plató de cine en Alcoi els últims anys. En aquesta línia Zamorano també ha recalcat que s'està elaborant un directori d'empreses de la zona que poguera ser d'utilitat per a les productores que acudisquen a Alcoi per a fer els seus rodatges. La regidora ha recordat que les empreses interessades s'han de dirigir a la tourist info per tal de ser incloses en el directori.

Altres accions promocionals

D'altra banda també es presentarà un vídeo promocional de la tercera edició de la Fira Modernista, a més de repartir-se fullets promocionals d'aquesta. Com a novetat d'enguany s'han imprés 200 fullets d'informació general d'Alcoi traduïts al japonés, i que es repartiran als estands promocionals de la Fira.

Les festes de Moros i Cristians d'Alcoi no estaran presents físicament a la Fira, encara que Zamorano ha recordat que formaran part del vídeo promocional de desfilades de la Comunitat Valenciana. A més també es repartiran fullets promocionals sobre la festivitat.