El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Alcoi es queda, de moment, sense cinqué jutjat

El cinqué jutjat d'Alcoi no està entre els 14 nous jutjats que ha sol·licitat la conselleria de justícia. Des del Consell d'Advocats d'Alcoi lamenten una decisió que "no té en compte les necessitats de les comarques".

La Conselleria de Justícia ha sol·licitat al Ministeri la creació de 14 nous jutjats a la Comunitat Valenciana, a més de la constitució d'altres cinc jutjats que foren suspesos l'any 2011 a Torrevella, Carlet, Gandia, Dénia i Quart de Poblet. Els 14 nous jutjats són 5 per Alacant, 2 per a Castelló i 7 per a València, i els de la nostra província corresponen tres a la capital: dos de primera instància i un penal; i dos més a Elx: un penal i altre contenciós administratiu. Però en el llistat no apareix la possibilitat d'un cinqué jutjat a Alcoi, en concret penal, una reivindicació de fa anys per part del Col·legi d'Advocats, i que des de conselleria, almenys el passat estiu, no descartaven.

Ricardo de la Encarnación, degà del Col·legi d'Advocats d'Alcoi

Des del Col·legi d'Advocats d'Alcoi lamenten "que no es tinguen en compte les necessitats de les nostres comarques". El degà del Col·legi, Ricardo de la Encarnación, diu que aquest cinqué jutjat "alleujaria moltíssim els retards que es pateixen, i facilitaria l'accés a la justícia ràpida per als ciutadans de la nostra comarca". De la Encarnación recorda que és una reivindicació de molts anys i que "mai rebem atenció".