El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi escalfa motors per a la sisena Fira Andalusa

Edició 2018 de la Fira Andalusa d'Alcoi.

L'obertura del recinte serà el dijous 13 de juny a les 20 hores però la inauguració oficial està prevista per al divendres a les 20.30 hores.

Entre el 13 i el 16 de juny Alcoi acollirà la fira andalusa, organitzada per sisena vegada a la nostra ciutat, i que s'ubicarà el recinte de les aules verdes de la Zona Nord, a l'inici de l'avinguda Hispanitat. La Casa d'Andalusia col·labora amb l'organització d'aquesta iniciativa, així com altres entitats i negocis d’hostaleria que es traslladen fins al recinte per oferir beguda i plats andalusos.

L'obertura del recinte serà el dijous 13 de juny a les 20 hores però la inauguració oficial està prevista per al divendres a les 20.30 hores. Durant quatre dies, el barri de la Zona Nord tornarà a acollir aquest esdeveniment on la música, el ball i la gastronomia es donen la mà.

Com és habitual, al llarg de quatre dies també se celebrarà el concurs de tapes, el concurs de Sevillanes o diferents actuacions, sempre relacionades amb la Comunitat Andalusa i les seues tradicions. També es comptarà amb la presència d'atraccions per als més menuts.

Raül Llopis, regidor de Festes, defineix de la següent manera la Fira: "Es tracta ja d'una cita social més del nostre calendari, situada al barri de la Zona Nord que sempre l'ha acollit amb entusiasme".

Et deixem amb el vídeo que vam enregistrar a l'edició del 2018 de la Fira Andalusa.