El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ja espera l'Adoració després de tirar la carta

L'Adoració, a partir de les 23:15 i a través de les xarxes socials de l'Ajuntament d'Alcoi

Conclou la Trilogia Nadalenca a Alcoi amb les Pastoretes, el Ban Reial i l'Adoració. 2021 no ha sigut com 2020, però la il·lusió de grans i menuts es manté intacta.

L'Adoració podrà seguir-se a les 23:15 h, després del toc de queda, a través de les xarxes socials de l'Ajuntament d'Alcoi. El motiu de fer-ho abans de la mitjanit és evitar possibles aglomeracions. Aquest serà l'únic acte del Nadal Alcoià aquest 5 de gener, ja que la visita als seguicis reials ha sigut ajornada a causa de la situació sanitària.

Ni la pandèmia mundial ha pogut amb les il·lusions de grans i menuts el 4 de gener. Tothom ha tirat la carta en uns dels 13 punts que ha posat a disposició l'Ajuntament d'Alcoi a tots els barris per facilitar l'activitat i que siga completament segura. Danses, personatges del Nadal Alcoià, el Tio Piam, patges i burretes han acompanyat les cartes plenes d'il·lusions.

Aquesta Trilogia Nadalenca finalitza aquest 5 de gener, però va començar el 3 de gener amb unes pastoretes a través de la pantalla. Mentre Ses Majestats acaben de llegir les seues cartes i l'Ambaixador declama els últims versos de ban reial, la Plaça d'Espanya es prepara per a l'adoració virtual.