El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi estrenarà les noves instal·lacions Riverfit amb una cursa d'obstacles

Alberto Belda i Paco Alfaro presenten la cursa d'obstacles / Ajuntament d'Alcoi
Les inscripcions ja es poden formalitzar i la cursa se celebrarà el diumenge 17 de juny

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi ja havia presentat el nou circuit d'obstacles ubicat al llit del riu. Aquesta instal·lació s'anomena Riverfit i té una doble finalitat, com és la de practicar esport i la de dinamitzar aquesta zona de la ciutat. Aquesta tasca serà més fàcil ara, ja que s'ha organitzat una prova puntuable de l’Associació de Carreres d’Obstacles de la Comunitat Valenciana (OCRA CV).

Aquesta cursa, segons ha confirmat el regidor d'Esports, Alberto Belda, se celebrarà el diumenge 17 de juny, una setmana després de l'Esport 3D. Els participants podran inscriure's en les distintes modalitats: duels i duels per equips d’una banda, i de l’altra una ruta popular. En la presentació d'aquesta nova cursa també ha estat Paco Alfaro, gerent de l'empresa OUTDOOR, qui ha destacat que la majoria d'aquestes curses se celebren en llocs tancats com gimnasos o naus. A Alcoi ja poden dir que celebraran una cursa d'aquest tipus en un lloc obert.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a aquests dos enllaços facilitats per l'organització:

Enllaç 1

Enllaç 2

'Riverfit' compta amb un doble circuit d'entrenament funcional sota el lema 'Entrena al teu aire'. S'han dissenyat dos recorreguts de 1.200 metres cadascun amb un total de 9 exercicis. És a dir, es pot arribar a entrenar 18 exercicis en un recorregut de 2.400 metres.