El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi estudiarà la detecció de necessitats i propostes de millora de la seua indústria

Poligon Cotes Altes / AM

El pla industrial 'ImpulsAlcoi' té 28 accions concretes, dins de les quals es troba l'Agència de la Innovació.

 

Pretén fer enquestes a treballadors i empresaris.

L'Ajuntament d'Alcoi iniciarà una sèrie d'enquestes, tant a l'empresariat, com als treballadors i empleats de les empreses amb la finalitat de detectar les necessitats i àrees de possible millora per a tractar de focalitzar els recursos disponibles en les qüestions que demanen una major intensitat.

Aquest estudi, que pretén millorar la indústria, és una de les accions que marca el Pla Industrial ‘ImpulsAlcoi’. El pla industrial 'ImpulsAlcoi' té 28 accions concretes, dins de les quals es troba l'Agència de la Innovació, englobades en sis grans aqueixos d'acció: posicionament i promoció; oferta formativa; potenciació de l'impuls industrial; descarbonització i modernització de les àrees industrials i innovació i digitalització.


Aquesta acció, en concret, s'emmarca en l'eix 3, ‘Impuls Industrial’. L'Ajuntament és "un facilitador de l'activitat industrial", i tant les empreses existents en el territori com aquelles que es vulguen implantar disposen d'un "aliat per als seus projectes industrials d'ampliació, consolidació o nova implantació".

El regidor d'Ocupació i Empresa, Alberto Belda, destaca que "la Política Industrial ha sigut una prioritat per a aquest Govern des que assumim la responsabilitat a la ciutat d'Alcoi, una ciutat que va ser, és i serà una ciutat industrial. L'Ajuntament ha de ser un motor d'aquest caràcter industrial amb aquest Pla i les diferents accions alineades amb les polítiques europees i amb els objectius de desenvolupament sostenible. Ara podem reforçar més encara la política industrial del nostre municipi en un moment en què s'ha demostrat que aquells territoris industrials estan presentant una major capacitat de resistència enfront de la crisi econòmica que altres territoris amb major dependència del sector serveis o turisme".