El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi exposa 28 obres contemporànies de la seua col·lecció municipal

Els dos comissaris de l'exposició, Miquel Santamaría i JOsé María Segura, amb el regidor de cultura Raül LLopis
La inauguració de l'exposició, ubicada a la capella de l'Antic Asil, serà aquest dimarts 14 de novembre a les 19,30 hores. Es podrà visitar fins al 13 de gener

28 obres de 28 autors contemporanis, quadres que formen part de la col·lecció municipal i que durant uns mesos s'exposen per al plaer de tot aquell que vulga gaudir. L'exposició s'inaugura aquest dimarts 14 de novembre i estarà oberta fins al 13 de gener.

La capella de l'Antic Asil acull a partir d'aquest dimarts 14 de novembre l'exposició "La col·lecció: una visió contemporània". Ofereix un total de 28 obres de 28 autors diferents, i que formen part de la col·lecció municipal de l'Ajuntament d'Alcoi.

L'exposició compta amb una selecció d'obres contemporànies, un total de 28, que resultaren premiades en biennals o concurs de pintura en la dècada dels 90 o els primers anys del 2000. "Un conjunt notable i nombrós" diu Miquel Santamaría, un dels comissaris de l'exposició, "moltíssimes d'elles quasi desconegudes, i moltíssimes interessantíssimes, algunes d'autors de primeríssima fila que al cap del temps han anat guanyant rellevància". L'altre comissari, José Maria Segura, explica que la col·lecció d'art municipal consta de més de 500 obres, i "de tant en tant han d'eixir de casa perquè la societat la puga contemplar". Així, ara tenim una oportunitat de gaudir d'aquest patrimoni municipal, exposat a la capella de l'Antic Asil fins al 13 de gener del 2018.