El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi exposa els seus projectes tecnològics en Brussel·les amb la cloenda del “Digital Cities Challenge”

Membres de la delegació alcoiana en Brussel·les.

Durant els dies 5 i 6 de juny Alcoi ha estat present a Brussel·les per a exposar els projectes i espais tecnològics amb els quals compta la ciutat per a atraure inversions. Es tracta d'una activitat de cloenda del projecte "Digital Cities Challenge" programa de la Comissió Europea amb el qual Alcoi ha desenvolupat durant 18 mesos la seua estratègia digital.

Durant l'exposició, Alcoi ha presentat en el seu estand d'informació dels atractius i oportunitats que ofereix la ciutat. Alguns dels projectes en matèria de desenvolupament tecnològic en Alcoi es poden consultar mitjançant el nou apartat "Digital Land" creat en el portal Alcoi Smart City. Dins del "Digital Cities Challenge" Alcoi ha inclòs projectes com ara Àgora, Rodes Districte Digital o l'àrea industrial avançada.

En l'esdeveniment celebrat a Brussel·les ha estat el regidor en funcions de Territori i Ciutat Intel·ligent, Manolo Gomicia, i el tècnic municipal responsable del departament. En l'estand d'Alcoi, a més de la visita d'empreses, ciutats i membres de la Comissió Europea, la delegació alcoiana també va conversar amb el Subdirector General de Foment de la Societat de la Informació del Govern d'Espanya, Antonio Alcolea, sobre futurs projectes.

Gomicia es mostra satisfet del camí recorregut i les oportunitats que té per davant la ciutat: "Crec que és un punt final immillorable de tot el treball que hem realitzat amb passió aquests 8 anys, apostat per la tecnologia, la innovació i la Smart City, un projecte de ciutat en el qual ningú creia quan vam entrar a governar i que, ara, tothom, ha fet seu. Si continuem treballant en aquesta línia tant el teixit empresarial, social com a polític d'aquesta ciutat, Alcoi serà, sense cap dubte, un territori digital referent i de futur".