El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi fa l'últim adéu a Isabel-Clara Simó

Al llarg d'aquest 23 de gener hi haurà un llibre d'honor al saló de plens perquè tots els alcoians li deixen unes paraules. Demà divendres a les 12 hores tindrà lloc un acte al cementiri d'Alcoi. 

El saló de plens de l'Ajuntament d'Alcoi acull al llarg de tot el dia una imatge a gran format d'Isabel-Clara Simó, un retrat que li va fer Antoni Miró. També hi ha dos llibres d'honor perquè tot el que així ho vulga deixe unes paraules a l'escriptora alcoiana. El saló de plens estarà obert fins a les 20 hores d'aquest dijous, i demà de matí tornarà a obrir fins a les 11 hores. 

Després, al migdia del divendres 24, hi ha previst un acte homenatge al cementiri d'Alcoi. Serà "senzill i auster", expliquen des del consistori. "El comiat començarà a la porta del cementeri per a recórrer un breu trajecte fins al Cenotafi, depositant les restes d'una figura literària indiscutible, autora prolífica, que amb les seues obres, traduïdes a diferents idiomes, ha eixamplat la cultura i ha portat el nom de la ciutat més enllà de les nostres muntanyes. Amb aquest senzill però sentit homenatge de comiat, Isabel-Clara Simó descansarà per sempre al costat del seu amic, Ovidi Montllor, en el lloc destinat a les personalitats més rellevants d'Alcoi".