El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi facilita pantalles protectores i desinfecció per als comerciants i hostalers

Des de la regidora de comerç animen a fer ús del comerç de proximitat i local que "té la màxima qualitat i ens ofereix totes les garanties".

El Campus d'Alcoi de la UPV aporta les pantalles protectores, i l'Ajuntament afegeix el desinfectant per a netejar superfícies. Hi ha 4 punts d'arreplegada a Alcoi que et facilitem en la notícia.

Com saben, el pròxim dia 11 si passem de fase com és previsible, s'iniciarà el negoci comercial amb mesures de seguretat. I perquè tots els comerciants i hostalers estiguen preparats, l'Ajuntament facilita pantalles protectores individuals i desinfectant, no de mans, sinó per a netejar superfícies i objectes com el datàfon.

Durant el que resta de setmana es poden aconseguir en 4 punts de la ciutat: en el centre, a l'oficina de comerç a Sant Francesc; a Santa Rosa a la tenda Franquiel d'Oliver; a l'Eixample en Guaita, al carrer Góngora; i a la Zona Nord en la papereria Universal. Al final de la notícia detallem els horaris quan es pot passar a arreplegar el material en cada lloc, i per a la pròxima setmana s'informarà dels nous punts de repartiment.

Les pantalles protectores les ha proporcionades el Campus d'Alcoi de la UPV, que durant el confinament ja han facilitat 300 pantalles als comerços considerats essencials en les nostres comarques. Han estat fabricades per empreses comarcals que col·laboren de manera altruista. A tot el territori nacional, la UPV ha repartit ja més de 75.000 pantalles.

 

 

 

Horaris d'arreplegada de material:

Als dos comerços de Santa Rosa i l'Eixample, Perfumeria Franquiel (Oliver, 3) i Guaita Complements Interiors (Góngora, 4), es pot passar de 10 a 13,30 i de 17,30 a 19 hores. A la papereria Universal de la Zona Nord (Sabadell, 24), l'horari és de 8,30 a 14 hores i de 15 a 20 hores. Al Centre el punt d'arreplegada és l'oficina de comerç de Sant Francesc 38, en aquest cas tan sols en horari de matins de 10 a 14 hores. En tots els casos, s'ha d'anar des de hui fins aquest divendres 8 de maig.

La regidora de comerç Vanessa Moltó agraeix als que han col·laborat en la iniciativa, especialment als fabricants i al Campus d'Alcoi de la UPV. "Sabem que el teixit comercial està essent un dels principals perjudicats per l'estat d'alarma. És important que fem la compra en els nostres comerços, són comerços de proximitat que tenen la màxima qualitat i ens ofereixen totes les garanties" conclou Moltó.