El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi fomenta la competitivitat del comerç local

Comerciants participants en el seminari

El 30 de setembre i l'1 d'octubre ha tingut lloc a Sant Carles de la Ràpita un seminari intensiu (emmarcat en programa de Competitivitat dels Comerços) on han participat 32 comerços alcoians.

Des d'ara fa un any Alcoi ha posat en marxa un programa de Competitivitat dels Comerços per tal de millorar l'experiència del client. El 30 de setembre i l'1 d'octubre ha tingut lloc a Sant Carles de la Ràpita un seminari intensiu (emmarcat en aquest programa de competitivitat) on han participat 32 comerços alcoians.

L'objectiu d'aquest seminari ha sigut millorar en dues sessions intensives la precisió en el procés d'escoltar als clients per conéixer les seues expectatives. D'un total de 57 comerciants participant, 32 eren alcoians, i la resta de localitats com ara Sant Carles de la Ràpita o Benicarló.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca la implicació del comerç local: "Hem de felicitar els comerciants alcoians implicats en millorar els seus negocis, que porten gairebé un any treballant en el programa de millora de competitivitat. Davant dels reptes que té el comerç tradicional en el segle XXI, a Alcoi tenim comerciants que es formen i treballen intensament per millorar el seu servei i oferir una oferta pròxima i de qualitat a les ciutadanes i ciutadans".