El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi homenatja les 53 víctimes d'enguany per la violència de gènere

971 dones han mort a l'estat espanyol des de 2003 a mans de les seues parelles.

L'escriptora alcoiana Laura Tárraga s'ha encarregat de posar la veu al manifest que aquest 23 de novembre s'ha llegit al rebedor de l'Ajuntament d'Alcoi per tal de commemorar el dia internacional contra la violència de gènere. A la finalització de la lectura s'ha pogut retre homenatge a les 44 dones i els 9 infants víctimes de la violència de gènere a l'estat espanyol durant 2018.

Davant d'una nodrida representació del poble d'Alcoi, Tárraga ha verbalitzat amb el seu manifest la convicció de milions de dones, les quals estan "fartes de tenir por" i volen ser "lliures, no valentes". Malgrat que Espanya és un dels països d'Europa on menys ha crescut la violència de gènere, l'encarregada de declamar el manifest ha assegurat que amb açò "no hi ha suficient", i que no pararan fins a assolir la xifra de 0 víctimes.

Consulteu ací el programa d'activitats que ha preparat l'Ajuntament i diferents entitats socials de la nostra ciutat per a commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.