El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi i Alfafara, en la ruta dels plats de cullera 

Presentació de la ruta de la cullera

Indira Amaya, presidenta de l'Associació Turisme Alacant Interior: "La restauració és una de les motivacions principals del viatge". I amb aquestes jornades donen desenes de motivacions als turistes per a triar. 
 

Restaurants de 12 municipis de l'interior d'Alacant ofereixen un menú especial fins al 8 de març amb algun plat tradicional de cullera. Les nostres comarques estan molt ben representades amb 11 bars i restaurants d'Alcoi, Alfafara, Onil i Castalla. Consulta els menús i tria un!

Són les segones jornades del plat de cullera, organitzades per la patronal turística valenciana Comhostur, amb la marca de promoció L'Exquisit Mediterrani de la Generalitat. A la província d'Alacant se celebren des del 20 de febrer fins al pròxim 8 de març, i durant tots aquests dies els restaurants participants ofereixen menús amb plats de cullera, per tal de "destacar la tradició gastronòmica i la qualitat de l'oferta en la restauració local de la Comunitat Valenciana".

Presentació a Onil de la ruta de la Culera

La presentació 'ha fet a Onil, el municipi de les nostres comarques on més bars i restaurants participen, fins a cinc: L'Aplec, el bar Chirri, el Museu, el restaurant Samalet i el bar Avenida. A Alcoi són 4 els restaurants participants: el Savoy, la Masía la Mota, Sant Francesc 52 i la Venta Sant Jordi. Completen la llista la Casa el Tío David d'Alfafara, i el Nou Trinquet a Castalla. Si estàs interessat, ací pots trobar complida informació, així com els menús de cada establiment per poder triar un. I si vols eixir de les comarques, hi ha altres 8 municipis del Vinalopó i el Baix Segura que participen. 

Una activitat que serveix tant per a fomentar el turisme local com per a atraure turistes d'altres llocs. Així ho explica la presidenta de l'Associació Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, qui diu que "és important reforçar la tradició gastronòmica de l'interior d'Alacant com a element diferenciador de la nostra destinació, ja que la restauració és una de les motivacions principals del viatge".