El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi i Cocentaina es declaren la guerra... al teatre

La taquilla s'obrirà a les 17.30 h per a que els espectadors puguen assegurar-se els seus seients.

A més, L'Espardenya Teatre farà una última representació el dissabte 8 de juny al Centre Cultural El Teular, la cita serà a les 19.30 h i la taquilla s'obrira a les 17.30 h.

El grup de teatre l'Espardenya debuta en Alcoi amb una de les seues obres més polèmiques, «Adivina qui ve al cafenet». La funció serà aquest dissabte 1 de juny a les 19.30 h al Teatre Salesians. Tot al vídeo.

El Teatre Salesians d'Alcoi acull aquest dissabte 1 de juny a les 19.30 h a l'Espardenya Teatre, que estrena un nou muntatge escènic, Adivina qui ve al cafenet. En ella es tracta, per mitjà d'un humor irreverent, la històrica lluita entre Alcoi i Cocentaina.

Mitos i Jordi, com els Romeu i Julieta moderns, s'han enamorat durant un Erasmus i estan decidits a casar-se. Però hi ha un problema: ella es socarrà i ell caragol.

Per comunicar la bona notícia, decideixen organitzar un sopar i convidar a tots els seus familiars. Però aquest encontre serà la pitjor decisió de les seues vides. Igual que dues manades de llops, els alcoians i els contestans es llançaran a una batalla sense precedents per decidir, definitivament, on s'ha inventat el café licor.

Es cancel·larà la boda? Acabaran tots a l'hospital? Aparcaran les diferències i faran les paus? Qualsevol cosa pot passar en aquesta destarifada comèdia sobre els nostres tòpics amb un final inesperat que no deixarà indiferent a ningú.

ARAMULTIMÈDIA ha estat amb l'Espardenya Teatre durant els assajos i t'ofereix aquest vídeo per a fer gana.