El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi i Cocentaina es preparen per al 8 de març

Vaga feminista mundial també a les nostres comarques

Les nostres comarques també participaran el 8 de març de la vaga feminista mundial. Simultàniament es llegirà el manifest reivindicatiu a Alcoi i Cocentaina, encara que hi ha molts més actes que contem dins la notícia

Les nostres comarques també participaran el 8 de març de la vaga feminista mundial. A Alcoi hi haurà concentració a les 12 h a la Plaça d'Espanya amb lectura del manifest. Seguidament, la 'marea violeta' donarà la volta als ponts i hi haurà un esmorzar de germanor a la glorieta. Les activitats a Alcoi finalitzen a les 20:30 h amb l'espectacle de Jazz “Semilla Negra” de Cristina Blasco a la Cafeteria Casablanca (entrada a les no-sòcies 8€).

A Cocentaina, també hi haurà activitats per reivindicar els drets de la dona. A les 11 h, començarà el passacarrer 'Reivindiquem la igualtat' per la Plaça de la Vila- Palau Comtat- Cantó “Puerta del Sol”- Carrer Major- Plaça de la vila.

A les 12 h, la capital d'El Comtat també celebrarà (simultàniament amb Alcoi) la lectura del manifest reivindicatiu del 8 de març, juntament amb una lectura de poemes.