El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Ni cansament pel partit del Reial Madrid ni distracció per la fama mediàtica. El Deportivo compleix en Lliga i supera un rival directe com l'Oriola en la hipotètica carrera per evitar el descens. Jona i Raillo han marcat.

Més informació

Un imparable Alcoyano doblega l'Oriola (2-0)

Alcoi i Ontinyent ploren la mort de José Antonio Silvestre

José Antonio Silvestre.
  • Va morir ahir dijous als 92 anys
  • La seua vida ha estat a cavall d'Ontinyent i Alcoi

La música està de dol per la mort als 92 anys de José Antonio Silvestre. Va nàixer a Xàtiva tot i que gran part dels seus records d'infantesa es localitzen a Alcoi. Apassionat de la música, va ser director i fundador de l'Agrupació Coral d'Ontinyent, l'altra ciutat que sempre ha dut al seu cor i on va viure també durant molt de temps.

De fet, des de molt jove era l'encarregat de tocar l'orgue a la missa sabatina a l'església de Santa Maria d'Ontinyent.
La ciutat d'Alcoi era altra de les seues passions. A la capital de l'Alcoi va dirigir la Coral Polifònica Alcoyana a més de convertir-se en director i fundador del Grupo de Cantores d'Alcoi. Un dels moments més extraordinaris de la seua vida va tindre lloc l'any 2004 quan va dirigir a totes les bandes de música en l'himne de festes a Sant Jordi. Este dijous, va deixar de batre el cor d'un mestre de la música coral i una persona molt estimada a Ontinyent i Alcoi.