El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi i Vitòria mantenen reunions per estretir llaços que milloren el sector industrial

Es van visitar diferents empreses de producció industrial, per veure la implantació, característiques, funcionament i accessibilitat que tenen.

Les reunions es van mantenir amb empresaris, Ajuntament i Cambra amb l'objectiu d'establir relacions amb una indústria, la de Vitòria que té una gran potencia d'exportació exterior.

L’Ajuntament i la Cambra de Comerç d’Alcoi van mantenir la setmana passada diverses reunions de manera presencial a Vitòria. Ho van fer amb l’empresariat, el Govern Local i la Cambra d’Àlaba amb l’objectiu d’establir relacions per a millorar el sector industrial d’Alcoi.

Pel que fa a la reunió a l’Ajuntament de Vitòria, va aprofitar per  intercanviar impressions amb l'alcaldessa i regidors i veure punts de millora. Cal recordar que la zona de Vitòria és una zona molt industrialitzada amb un gran potencial d'exportació exterior.

Igualment es va mantenir un encontre amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Àlaba per establir relacions institucionals que ajuden a créixer la indústria local, ja que tenen una àmplia trajectòria i les competències que desenvolupen són majors.

Finalment van visitar diferents empreses de producció industrial, per veure la implantació, característiques, funcionament i accessibilitat que tenen.

El representants per part d’Alcoi van ser: L’alcalde; Toni Francés, el vicealcalde; Alexandre Cerradelo i la regidora Transició Energètica i Indústria, Elisa Guillem, també va estar el president de la Cambra d’Alcoi, Pablo de Gracia, juntament amb altres membres d’aquesta entitat.