El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Alcoi, Ibi i Ontinyent mamprenen un pla conjunt per a fomentar la formació dels menys afavorits

Reunió del Consell Rector d'Actaio.

Es tracta d'un acord assolit pel Consell Rector de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local d'Alcoi-Ibi-Ontinyent (Actaio).

Els tres municipis han posat en marxa un pla d'acció per a fomentar la qualificació dels aturats, promocionar la formació professional, i afavorir la implantació dels Plans d'Igualtat en les empreses de les comarques centrals.

Es tracta d'un acord assolit pel Consell Rector de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local d'Alcoi-Ibi-Ontinyent (Actaio), del qual formen part els ajuntaments d'Alcoi, Ibi i Ontinyent, les associacions empresarials FEDAC, IBIAE i COEVAL i els sindicats CCOO i UGT.

Entre els programes formatius a implementar es troba 'Lánza't al empleo', tallers d'alfabetització digital i grups d'acompanyament, així com accions de formació en temes d'igualtat que afavorisquen la implantació d'aquests.

Quant a la Formació Professional, s'està treballant amb tots els agents implicats (centres educatius, professorat, alumnat, famílies i empreses). La finalitat, apunten els responsables de la iniciativa, és "acostar-los a la realitat del mercat laboral i, especialment, donar a conéixer quins són els llocs de treball de difícil cobertura i els més demandats en el territori, tant a curt com a llarg termini".

El pla comprén també la creació de l'Observatori del Nou Model Econòmic i Social, la promoció de la Responsabilitat Social Corporativa en les empreses, i el foment de la innovació social com a fórmula d'emprenedoria.