El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Pau Franch li dóna un rècord històric a l'Alcoyano davant el Saguntino (0-1)

Pau Franch li dóna un rècord històric a l'Alcoyano davant el Saguntino (0-1)

El Deportivo Alcoyano ha aconseguit guanyar al sempre complicat camp de l'Atlètic Saguntino. Un solitari gol de Pau Franch ha sigut suficient per a aconseguir els 3 punts. El Deportivo ha sigut superior durant la major part del partit i es queda a 11 punts de l'Intercity, el segon classificat.

Més informació

Pau Franch li dóna un rècord històric a l'Alcoyano davant el Saguntino (0-1)

Alcoi, Ibi i Ontinyent mamprenen un pla conjunt per a fomentar la formació dels menys afavorits

Reunió del Consell Rector d'Actaio.

Es tracta d'un acord assolit pel Consell Rector de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local d'Alcoi-Ibi-Ontinyent (Actaio).

Els tres municipis han posat en marxa un pla d'acció per a fomentar la qualificació dels aturats, promocionar la formació professional, i afavorir la implantació dels Plans d'Igualtat en les empreses de les comarques centrals.

Es tracta d'un acord assolit pel Consell Rector de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament Local d'Alcoi-Ibi-Ontinyent (Actaio), del qual formen part els ajuntaments d'Alcoi, Ibi i Ontinyent, les associacions empresarials FEDAC, IBIAE i COEVAL i els sindicats CCOO i UGT.

Entre els programes formatius a implementar es troba 'Lánza't al empleo', tallers d'alfabetització digital i grups d'acompanyament, així com accions de formació en temes d'igualtat que afavorisquen la implantació d'aquests.

Quant a la Formació Professional, s'està treballant amb tots els agents implicats (centres educatius, professorat, alumnat, famílies i empreses). La finalitat, apunten els responsables de la iniciativa, és "acostar-los a la realitat del mercat laboral i, especialment, donar a conéixer quins són els llocs de treball de difícil cobertura i els més demandats en el territori, tant a curt com a llarg termini".

El pla comprén també la creació de l'Observatori del Nou Model Econòmic i Social, la promoció de la Responsabilitat Social Corporativa en les empreses, i el foment de la innovació social com a fórmula d'emprenedoria.