El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi instal·lara diferents punts de WIFI gratuïts en llocs públics

Foto general d'Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi ha aconseguit la subvenció de la Comissió Europea i està entre els 500 municipis espanyols que reben aquest bo de 15.000 euros.

L'Ajuntament d'Alcoi instal·lara diferents punts de WIFI gratuïts en punts com el Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, el Poliesportiu Francisco Laporta, el passeig Cervantes, el parc de la Glorieta, la plaça de Dins, l'Oficina de Turisme i la plaça d'Espanya 1.

L'Ajuntament d'Alcoi ampliara la connexió WIFI gratuïta en els llocs públics gràcies a una subvenció que ha rebut de 15.000 euros per part de la Comissió Europea, adjudicant a l'empresa Telefònica d'Espanya S.A.U. aquesta instal·lació.

Pel que fa a la connexió, aquesta serà d'alta qualitat i tindrà com a mínim una velocitat de 30Mbps. La instal·lació per diferents punts públics de la ciutat es dura a terme en zones com en el Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, el Poliesportiu Francisco Laporta, el passeig Cervantes, el parc de la Glorieta, la plaça de Dins, l'Oficina de Turisme i la plaça d'Espanya 1. En total, 11 seran els punts d'accés.

L'Ajuntament d'Alcoi ha aconseguit la subvenció de la Comissió Europea i està entre els 500 municipis espanyols que reben aquest bo de 15.000 euros. A la província d'Alacant, dels municipis de més de 50.000 habitants, només Alcoi, Sant Vicent del Raspeig i Oriola han aconseguit la subvenció. Aquestes ajudes de la Comissió Europea es troben dins del programa 'Wifi4EU' amb el qual es volen establir connexions d'alta velocitats en municipis comunitaris amb un pressupost de 120 milions d'euros entre 2018 i 2020. En total, prop de 3400 municipis de tota Europa, han rebut l'ajuda.

Segons Alberto Belda, regidor de Modernització de l'Administració, ressalta "la gran faena realitzada pels tècnics per a detectar possibles ajudes i subvencions i preparar tots els expedients per a aconseguir-les. Des que estem en el govern no hem deixat de treballar per a aconseguir subvencions, hem creat un equip transversal preparat per a aconseguir programes europeus i subvencions de qualsevol administració que ens permeten millorar la vida de les alcoianes i els alcoians".