El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi invertirà 20.000 € en il·luminació LED per a passos de vianants

També es durà a terme un taller d’educació viària.

Ha sigut la proposta més votada als Pressupostos Participatius per a la Infància: il·luminació LED en passos per a vianants amb sensors de proximitat, per a la qual Alcoi invertirà 20.000 €.

Aquesta ha sigut la proposta més votada en l'apartat d'inversió amb un 51% de les votacions. En l'apartat de despesa corrent, amb una dotació de 5.000 €, la més votada ha sigut la realització d'un taller d’educació viària. La novetat en la convocatòria d'enguany és que ha seguit el mateix sistema que els pressupostos ‘de majors’.

El procediment es va dur a terme fins que va quedar suspés per la  declaració de l’estat d’alarma pel Govern central el dia 14 de març quan solament quedava per realitzar la fase de votació, que ara es durà s’ha dut a terme.

Ha pogut votar tot l’alumnat de les classes de sisé. Hi havia 5 propostes de despesa corrent i 3 propostes d’inversió. Totes elles han sigut treballades pels escolars en la primera fase del projecte al seu centre educatiu. Han pogut fer un vot per estudiant per a cada secció. La votació es va fer en línia mitjançant els centres educatius.