El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi invertirà 50.000 € per a millorar la competitivitat dels seus comerços

Oficina de Comerç d'Alcoi.

El Pla d’Acció Comercial contempla una partida econòmica de 50.000 euros que permetrà donar continuitat en 2020 al programa de competitivitat comercial impartit per Josep Alzamora.

Els comerciants d'Alcoi tornaran a tindre a la seua disposició en 2020 un programa personalitzat per a millorar la seua competitivitat. Es tracta d'un programa impartit per l'expert en competitivitat empresarial Josep Alzamora, posat en marxa en Alcoi aquest 2019 en el marc del Pla d'Acció Comercial (PAC).

La novetat en l'edició de 2020 és que hi haurà dos grups, els que ja van començar el 2019, que continuaran millorant les seues competències; i un nou grup per als que vulguen començar amb el programa. Des de l'Ajuntament informen que han sigut els mateixos participants els que han demanat continuar amb aquesta iniciativa durant tot el 2020.

Expliquen els impulsors del programa que aquest "aprofundeix en les necessitats del comerç tradicional en el segle XXI i dota als comercials d'eines per a poder ser competitius amb els seus negocis però, sempre des d'un punt de vista personal, aprofundint en les necessitats pròpies de cada participant".

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, felicita els comerciants d'Alcoi per la seua alta implicació envers la millora de la competitivitat, tot sabent la "dificultat de compatibilitat els llargs horaris comercials amb la formació". Moltó afegeix que els resultats del programa en 2019 han sigut "tan positius que se li dóna continuïtat un any més, donant també la possibilitat d'apuntar-se a nous comerços, treballant tots junts, per a tindre el millor comerç per a Alcoi".