El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi invertirà enguany més de 2 milions d'euros en els seus polígons

La Conselleria d'Economia Sostenible aportarà 950.000 €, vora la meitat de tota la inversió.

Els plans de l'Ajuntament d'Alcoi contemplen una inversió de 2,1 milions d'euros per als cinc polígons de la ciutat. La Beniata serà el polígon on més diners s'invertisquen -més d'un milió d'euros- , per a construir la rotonda sud, i la connexió del carrer Filà Verds amb la carretera d'Alacant, i l'asfaltat del Camí Caseta Salsero.

En el polígon del Castellar s'invertiran 300.000 € per a realitzar cinc actuacions diferents, entre aquestes l'asfaltat de carrer, la millora d’aparcament, i la dotació de major amplada per als carrers El Puig, Bèrnia, Puig Campana i la Safor. A Cotes Baixes també s'invertiran 300.000 €, amb els quals s'asfaltaran els carrers A i B, es crearà una parcel·la de recollida de residus, es millorarà el carril bici i la connexió de la zona verda amb el carrer de l’IES Cotes Baixes.

Per a Cotes Altes s'invertiran més de 150.000 € amb què es contempla la creació d’una rotonda entre els carrers filà Judios, Aragonesos i Camí de Talecons. Per últim, al Santiago Payà es destinaran 275.000 € en millores, amb l’adequació de la zona verda del carrer Filà Guzmans amb una connexió amb el llit del riu Riquer.

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, considera que "aquesta legislatura, les àrees industrials han sigut una prioritat, apostant primer per les empreses consolidades de la ciutat, i per renovar i posar en condicions tots els espais que tenim, que han estat abandonats durant dècades, i d’altra, apostant per nous espais".