El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ja coneix els productes de la Xarxa Agroecològica

Presentació de la Xarxa / Maria Arques
Han fet una presentació pública al Casal Ovidi Montllor

Vora 40 persones han participat a la presentació on s'ha pogut degustar truites, 'cocotets' o pericana, entre altres. La seu d'aquest col·lectiu està situat al Carrer Murillo 5, baix al barri de Santa Rosa d'Alcoi. Per posar-se en contacte amb aquesta associació podeu fer-ho a laxarxaagroecologica@gmail.com o al telèfon 626 99 27 89

El Casal Ovidi Montllor ha acollit la presentació en societat de la Xarxa Agroecològica d'Alcoi. La conformen compradors i productors de les nostres comarques que persegueixen l'objectiu de proveir-se d'aliments de qualitat biològica i ecològica.

Vora 40 persones han participat en la presentació on s'ha pogut degustar truites, 'cocotets' o pericana, entre altres. Des de la xarxa apunten que "funcionen de manera assembleària i les decisions es prenen entre tots i totes". A més "cada setmana (entre divendres i dilluns) i mitjançant una web interna de l'associació les persones sòcies fan la seua comanda que passen a arreplegar pel local dimecres o dijous". També existeix un servei a domicili.

La seu d'aquest col·lectiu està situat al Carrer Murillo 5, baix al barri de Santa Rosa d'Alcoi. Per posar-se en contacte amb aquesta associació podeu fer-ho a laxarxaagroecologica@gmail.com o al telèfon 626 99 27 89.