El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ja té Pla Estratègic fins a 2025

Vista general d'Alcoi.

El Consell Econòmic i Social d'Alcoi ha aprovat el Pla Estratègic de la ciutat per al període 2019-2025, un document que "pretén definir el camí més adequat per aconseguir un creixement local intel·ligent, sostenible i integrador d'Alcoi".

L'objectiu de l'administració alcoiana és que el pla es configure com "un full de ruta que situe al municipi en posició de lideratge de les comarques centrals, com a motor de desenvolupament, centre cultural, referent de noves tendències, innovació i tecnologia i gestor d'un territori d'excel·lència". En aquesta mateixa línia, el regidor en funcions de Promoció Econòmica, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, assegura que el document "és complementari a l'estratègia DUSI i va en sintonia a l'estratègia de digitalització Digital Cities Challenge".

Segons Gomicia hi ha hagut dos aspectes que han ampliat els terminis de redacció del pla, però que eren molt "importants" perquè aquest fora un document realment útil: "Tant la inclusió d'indicadors, en total 115, perquè s'avalue periòdicament la implementació de l'estratègia, com la valoració econòmica de les propostes perquè aquestes no siguen simplement idees sinó projectes viables i quantificables".