El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ja té tres nous distintius SICTED

Premis SICTED / AM
Tretze empreses l'han renovat

Els nous establiments que han rebut aquest reconeixement han sigut Bar La Tareta, el Restaurant Brasil i el Restaurant La Pericana. Entre altres empreses o entitats distingides es troba la Tourist Info d’Alcoi, que fa ben poc va revalidar la Q de qualitat, i que després del distintiu atorgat ara es troba al Cicle VI del sistema SICTED. La resta d’empreses (incloent-hi les noves incorporacions) són: Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo, Museu Alcoià de la Festa, Muboma, Parc Natural Font Roja, Explora, Equitación Peluca, Opció Jove S.L., Toni Miranda, Masia La Mota, Casa Rural Bons Aires, Hacienda Ibérica i Bruno Carusso

El turisme d'Alcoi no deixa de rebre reconeixements. Raquel Huete, directora general de Turisme, ha assistit al lliurament dels reconeixements SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos). Els nous establiments que han rebut aquest reconeixement han sigut Bar La Tareta, el Restaurant Brasil i el Restaurant La Pericana.

Per la seua banda, entre altres empreses o entitats distingides es troba la Tourist Info d’Alcoi, que fa ben poc va revalidar la Q de qualitat, i que després del distintiu atorgat ara es troba al Cicle VI del sistema SICTED. La resta d’empreses (incloent-hi les noves incorporacions) són: Museu Arqueològic Municipal Camil Visedo, Museu Alcoià de la Festa, Muboma, Parc Natural Font Roja, Explora, Equitación Peluca, Opció Jove S.L., Toni Miranda, Masia La Mota, Casa Rural Bons Aires, Hacienda Ibérica i Bruno Carusso.

Alcoi es va adherir a SICTED a 2013 com a destí urbà cultural i, actualment compta amb 29 serveis turístics distingits. Raquel Huete ha comentat que SICTED "permet a Alcoi disposar d'un nivell homogeni de qualitat en destinacions, a més de millorar la coordinació entre els establiments d'un mateix sector".

A banda de distintes personalitats del turisme d'Alcoi, han estat representades algunes entitats com l'Associació Turismo Alicante Interior amb Jordi Linares, l'ASJ amb Luis Sorolla, el CIP FP Batoi amb José Maria Guarinos, i l'Ajuntament d'Alcoi amb Toni Francés i Lorena Zamorano. L'edil de Turisme recorda que "l'objectiu de l'Ajuntament és clar: servir d'exemple dinamitzador perquè cada vegada siguen més les empreses que s'adherisquen a aquest sistema i així es puga oferir els millors estàndards de qualitat turística als nostres visitants".