El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ja té una associació per difondre el patrimoni modernista

Presentació de l'Associació / Amics del Modernisme

Els seus membres ja han participat en activitats a Terrassa, Cartagena o Novelda

No només mostrarà la seua activitat en els dies de la Setmana Modernista (del 17 al 23 de setembre), sino que es mantinga de forma continuada durant tot l’any a través d’exposicions, xarrades, cursos de costura, passes de moda...

L'Associació Cultural d'Amics del Modernisme d'Alcoi és un nou col·lectiu que busca difondre els encants del patrimoni modernista alcoià. No només mostrarà la seua activitat en els dies de la Setmana Modernista (del 17 al 23 de setembre), sinó que es mantinga de forma continuada durant tot l’any a través d’exposicions, xarrades, cursos de costura, passes de moda... De fet ja ha participat en algunes activitats fora de les fronteres marcades per la Font Roja i la Mariola, com és la Fira Modernista de Terrassa, un pícnic Modernista en Cartagena, o la presentació d’una revista cultural en Novelda.

Una de les formes de seguir l'activitat de l'associació, presentada al Campus d'Alcoi de la UPV, és en la seua pàgina de facebook.

A l’acte de presentació de l'Associació Cultural d'Amics del Modernisme d'Alcoi, hi ha assistit la regidora de Turisme, Lorena Zamorano; representants d’altres associacions alcoianes; així com membres de les Associacions Modernistes de Cartagena i Novelda. D’altra banda, el professor i historiador Ricard Bañó ha oferit als assistents una xarrada al voltant del corrent modernista.