El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ja treballa en la creació d'un alberg de muntanya en la Font Roja

Font Roja / Iván Balaguer

Aarón Ferrándiz, regidor de Podem Alcoi, ressalta la idoneïtat de la proposta, ja que una instal·lació d'aquestes característiques "és inexistent fins ara, i facilitarà el foment del senderisme i dinamitzarà la zona".

Segons avancen des del grup municipal Podem Alcoi, l'Ajuntament ja està treballant en el projecte per a la creació d’un alberg de muntanya a la Font Roja. No obstant això, la formació morada espera "que aquest anunci no es quede en paper mullat, i que destinen una partida pressupostària al proper pressupost municipal per a tirar endavant aquest projecte".

Aarón Ferrándiz, regidor de Podem Alcoi, ressalta la idoneïtat de la proposta, ja que una instal·lació d'aquestes característiques "és inexistent fins ara i facilitarà el foment del senderisme i dinamitzarà la zona, tot des d’una perspectiva sostenible, educativa i que tinga cura de l’entorn". D'altra banda, Ferrándiz considera que "amb la creació d’aquest alberg de muntanya es proporcionarà un nou tipus d’allotjament a tots i totes les amants de la natura des d’una perspectiva sostenible en un entorn privilegiat com el nostre".