El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia confia a agafar els piròmans dels contenidors del centre amb les càmares dels bancs i de Correus

Fotos de la nit de foc a Alcoi / FACEBOOK Raül Llopis

La policia visualitzarà les gravacions de les càmeres de seguretat dels bancs que es troben a l'Avinguda del País Valencià; i també les de Correus, a la Plaça Emilio Sala.

Se'ls ha anat de les mans. Els piròmans dels contenidors de brossa d'Alcoi han tingut una nit mogudeta i han fet malbé els del primer tram del País Valencià i els de Correus. La Policia espera agafar-los amb les imatges que, de segur, han gravat les càmeres dels bancs i de Correus.

Indignació davant els fets ocorreguts la matinada d'aquest dimecres al centre d'Alcoi. Els piròmans han arrasat els contenidors de la Plaça de Correus, justament els que es troben davant de la filà Judios. No només els han calcinat, també han provocat danys en la façana de l'esmentada filà.

La nit d'orgia de foc ha estat completa per als vàndals, perquè també li han botat foc els contenidors del País Valencià, els que es troben davant de l'edifici Aitana, és a dir, en la vorera d'enfront del Buycafé. Els bombers han hagut de treballar de valent per sufocar els contenidors i per evitar que el foc afectara edificis i cotxes que estaven aparcats.

Malestar a l'Ajuntament i la Policia

Des de perfil de Facebook del regidor de seguretat ciutadana, Raül Llopis, s'ha mostrar un profund malestar per aquests fets vandàlics, que no és la primera vegada que es registren en la ciutat. A més, es dóna la circumstància que els contenidors de la ciutat han estat totalment renovats recentment, amb la corresponent inversió econòmica que ix dels impostos de la ciutadania. Per això, Llopis confia a agafar els vàndals l'abans possible. 

Les càmeres dels bancs i correus

Per a això, visualitzaran les gravacions de les càmeres de seguretat dels bancs que es troben a l'Avinguda del País Valencià; i també les de Correus, a la Plaça Emilio Sala.

Una vegada els agafen, els responsabilitzaran de les despeses per l'agressió al mobiliari urbà. És per això pel que el consistori ha demanat l'empresa FCC, que és la que gestiona el servei de brossa d'Alcoi, que elabore un estudi sobre el cost que per a les arques públiques suposarà aquesta agressió.