El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. L'expedient de contractació de les obres del Centre de malalts mentals del Barranquet aprovat per vora mig milió d'euros

Aquestes obres són degudes als desperfectes provocats per actes vandàlics, i suposen, aproximadament, un 10% més del pressupost inicial.

Per procediment obert simplificat, amb un pressupost base de licitació de quasi 430 mil euros.

Les bases, destinades a les empreses que vulguen fer-se càrrec de les instal·lacions de climatització, contra incendis i telecomunicació, han sigut publicades a la plataforma el dia 27 d'agost. Dites empreses tindran 20 dies naturals per a fer la presentació i optar a fer l'obra d'acondiciament de l'edifici. A banda, des de l'ajuntament s'han dut endavant obres de neteja de la zona del Barranquet del Soler per a evitar molèsties i possibilitats d'incendis.

Concloses aquestes obres el centre ja podrà passar a disposició de la Generalitat per a la posada en marxa del centre de dia i centre específic per a malalts crònics Mossen Cirilo en el Barranquet del Soler. Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials, destaca que «estem fent tot el que està a les nostres mans perquè aquest centre és un recurs molt important per a la nostra ciutat i comarca, són molts anys els que hem hagut d'esperar i ara per fi serà una realitat, el més important és que un centre com aquest que pot rebre malalts de tota la Comunitat estiga en Alcoi funcionant com més aviat millor, gestionat com pertoca per l'Administració Autonòmica i donant un servei tan necessari com aquest relacionat amb les malalties mentals».