El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi llança dues Escoles d’Estiu gratuïtes per a escolars de 3 a 14 anys

Les activitats a realitzar s'enquadren en el foment d'hàbits de vida saludable, activitat física, coneixement de l'entorn, activitats culturals, etc. 

Es proposen dues escoles d'estiu, una enfocada a activitats esportives i altra a activitats mediambientals. Les inscripcions es poden fer des d'este 30 de maig fins el 5 de juny. Les escoles es duran a terme del 22 de juny al 30 d'agost i es pot inscriure per quinzenes o tot el temps complet.

L’Ajuntament ha organitzat dues escoles d’estiu gratuïtes, que s’emmarquen dins del Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat. Esta iniciativa ja va tindre lloc a Setmana Santa. Es dirigeix a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys de tots els centres educatius de la ciutat. Les inscripcions es poden realitzar des de este 30 de maig i fins el pròxim 5 de juny de forma online ací o de forma personal en el carrer Oliver, 17 de 10 a 14 hores de dilluns a divendres

Es duran a terme del 22 de juny al 30 d’agost i hi estarà la possibilitat d'inscripcions per quinzenes o mes complet. En concret seran dues escoles una esportiva i una mediambiental. Les activitats a realitzar s'enquadren en el foment d'hàbits de vida saludable, activitat física, coneixement de l'entorn, activitats culturals, reforç escolar, educació emocional i interculturalitat, des d'una perspectiva de gènere.

L’Escola Esportiva es farà de 8 a 15 hores en la Piscina municipal José Trenzano Alós i en altres instal·lacions esportives i espais municipals. Per altra banda l’escola Mediambiental serà de 8.30 a 14.30 hores en el Parc natural del Carrascal de la Font Roja i en altres instal·lacions esportives i espais municipals. Està inclòs el transport  al Parc natural.

Tindrà caràcter prioritari l'atenció de famílies monoparentals, mares de violència de gènere i d'altres formes de violència contra les dones, dones en situació de desocupació de llarga duració, dones majors de 45 anys o unitats familiars en les quals existisquen altres responsabilitats relacionades amb les cures. Així mateix, es tindrà en compte com a criteris de valoració el nivell de renda i les càrregues familiars de les persones que sol·liciten la participació en aquests.