El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi. L'oficina de turisme edita una agenda i un llibret amb tots els actes de la Setmana Modernista 2018

Aquest any s'espera una major acollida de gent.

Tant l'agenda com el mapa es poden trobar a la Tourist Info d'Alcoi. Les activitats es reparteixen durant tot el mes de setembre.

La Setmana Modernista 2018 d'Alcoi es troba cada vegada més a prop, fins al punt de què a partir de l'1 de setembre ja estarà disponible de forma oficial el programa complet de la fira. Lorena Zamorano, regidora de Turisme i Patrimoni, ha anunciat ja el programa complet, que es podrà trobar a l'oficina de 'Tourist Info d'Alcoi', a la plaça Espanya.

Pel que fa al programa, es repartiran dos tipus de llibretes per a totes les persones que estiguen interessades i que vulguen conéixer de manera completa tot el que ens donara la Setmana Modernista. El primer es tracta d'una agenda xicoteta en la qual es pot veure tot el programa amb les activitats, llocs modernistes, horaris, carrers i més, però allò que realment destaca és que no solament podem conéixer tot allò que ens portara la fira, sinó que a més n'aporta una informació extra sobre la història del Modernisme d'Alcoi i inclús una petita biografia sobre la vida i treball de Lorenzo Ridaura. I com a segon tenim un resum de tot el que explica l'agenda, però que en aquest cas també aporta una novetat, ja que amb aquest tindrem també un mapa d'activitats per a tindre molt més clar les localitzacions d'activitats i esdeveniments.

Cal dir que segons Lorena, les visites guiades o llocs molts més turístics com edificis i més, a la vesprada i el dissabte, durant tota la setmana s'haurà de pagar, encara que al matí és totalment lliure.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi s'espera que aquest any tinga una major acollida. Aquest any el protagonista és el Modernisme.