El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi millora els parcs de la ciutat i comença pel parc infantil del riu

Alcoi millora els parcs de la ciutat i comença pel parc infantil del riu
S'ha actuat per a millorar la seguretat del joc del vaixell situat en el llit del riu, al costat del Passeig Juana Moreno «La Canastera»

Les actuacions de millora dels parcs d'Alcoi han començat pel parc infantil del riu, mitjançant la substitució de l'arena que estava molt degradada, per un sòl continu.

La regidoria d'Obres i Serveis d'Alcoi, ha començat les adaptacions per a millorar la seguretat del joc del vaixell situat en el llit del riu, al costat del Passeig Juana Moreno «La Canastera».

La millora ha consistit en la substitució de l'arena que estava molt degradada, per un sòl continu. El canvi de la superfície ve motivat, pel desgast la superfície d'arena existent i l'oportunitat de crear una zona de joc més vistosa i segura que ajuda en dinamitzar la zona.

Les actuacions hi han durant sis setmanes amb un pressupost de 25.224,51 euros. L'edil d'Obres, Jordi Martínez, explica que "L'ajuntament està actuant en el llit del riu per a fer una zona més atractiva per a la ciutadania, recentment presentem 'Riverfit', un circuit on es poden fer 18 activitats esportives, en el llit del riu, amb panells explicatius, amb codis QR que permeten visualitzar vídeos que informen sobre els exercicis a realitzar".

A més s'esperen hi ha hagut i hi haurà més millores de tots els parcs de la ciutat, com l'adequació del parc de la plaça Pintor Gisbert, conegut com 'El Parterre', el passeig de Cervantes i parc infantil de Batoi.