El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi millorarà una rotonda a Santiago Payá i altra a Cotes Altes

El pressupost base de licitació ronda els 30.000 euros en els dos casos i el termini d’execució de tres setmanes.

Tres empreses s'han presentat per a dur a terme els dos projectes de rotonda que serà finançat en un 98% per l'IVACE.

L’IVACE aportarà el 98’61% de la inversió per a millorar les dues rotondes.

Un dels projectes propiciarà la millora viària de la rotonda provisional existent en l'accés al polígon industrial de Cotes Altes. Actualment la glorieta es troba únicament senyalitzada horitzontalment. A causa del desgast de la mateixa pintura i la falta de visibilitat, la intersecció pot resultar perillosa per als diferents usuaris de la via. Açò motiva que amb aquesta actuació es propose la construcció de les illetes necessàries per a millorar la funcionalitat de la rotonda. Es preveu que aquestes siguen remuntables per a facilitar el gir als camions. Així mateix s'intervindrà sobre l'itinerari d'accés al polígon que presenta problemes d'accessibilitat. El pressupost base de licitació és de 30.000 euros i el termini d’execució de tres setmanes. Una empresa s’ha presentat per a dur a terme aquest projecte.

Pel que fa a l'altra actuació, l'objecte del contracte versa sobre les obres consistents en millora de la vegetació existent en la rotonda del Polígon Santiago Payá situada en encreuament del carrer Filà Benimerins i carrer Filà Asturians i renovació de la superfície de cobertura de la mateixa amb nous materials que milloren paisatgísticament la rotonda. En aquest cas el pressupost base de licitació és de 29.340,67 euros i el termini d’execució és de tres setmanes. S’han presentat dos empreses.

Les dues actuacions s’emmarquen dintre de les Ajudes per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics IVACE 2022.