El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi modernista

  • Venedors de l'Heraldo d'Alcoi, fotògrafs, bombers, guàrdies civils i tota mena de personatges s'han deixat veure per Sant Nicolau, Sant Llorenç, plaça de Dins, Cervantes i sobretot el parc de la Glorieta

Per fi, certa normalitat. La IV edició de la Fira del Modernisme és una realitat després d'un any de silenci per culpa de la COVID. Els alcoians i alcoianes s'han llançat al carrer, han pujat a la màquina del temps i han aparegut en els feliços anys 20. Alegria, molta alegria.

Molta satisfacció i alegria continguda perquè encara cal respectar les mesures de seguretat per la COVID. Tot i que el cap de setmana modernista per excel·lència està lluny del 'nivell' de fa ara dos anys, els habituals i altres noves persones s'han vestit d'època i han lluit pels carrers del centre.

Venedors de l'Heraldo d'Alcoi, fotògrafs, bombers, guàrdies civils i tota mena de personatges s'han deixat veure per Sant Nicolau, Sant Llorenç, plaça de la Universitat, plaça de Dins, Cervantes i sobretot el parc de la Glorieta, on molts s'han fet el tradicional vermut.

Un autèntic referent cultural i turístic de la ciutat, que ha atret visitants i la curiositat dels mitjans de comunicació forànis.

 Els 'puestos' del mercadet li han donat vida al parc, que recupera el seu sabor de centre neuràlgic de les celebracions alcoianes.

Molt curiosa la imatge al Parc de Cervantes, o grups d'amics i famílies han degustat un típic pic-nic. Les activitats i l'originalitat, inesgotables.