El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi obri la sala Àgora per a commemorar el 9 d'octubre d'enguany

Celebració del 9 d'octubre a la Glorieta d'Alcoi.

L'espai a l'Àgora se sumarà al que ja es disposa tradicionalment en la Glorieta, on se celebrarà un any més fira del llibre en valencià i d'artesania.

La celebració de vinent 9 d'octubre, diada del País Valencià, incorpora enguany un nou espai per a realitzar la seua programació d'activitats. Es tracta de la sala Àgora, on totes les entitats que participen en la jornada disposaran d'un espai propi per a cobrir totes les seues necessitats.

L'espai a l'Àgora se sumarà al que ja es disposa tradicionalment en la Glorieta, on se celebrarà un any més fira del llibre en valencià i d'artesania. Les entitats que estiguen presents en l'Àgora disposaran d'un lloc particular per a informar de les activitats que realitzen durant tot l'any. El lloc estarà indicat de forma adequada i comptarà amb un horari adient per a les seues necessitats. Des de l'Ajuntament recorden que "l'Àgora compleix totes les peticions que les entitats han fet al llarg dels anys, resguard de les inclemències meteorològiques, serveis accessibles per a totes les persones, muntatge i desmuntatge i salvaguarda del material, entre d'altres".

La regidora d'Informació i Defensa del Ciutadà, Democràcia Participativa i Transparència, Teresa Sanjuán, reconeix que "des de l'ajuntament i des del Consell de Cultura volem reprendre l'essència del 9 d'Octubre, ja que és la fira del llibre en valencià, precisament per promocionar la llengua i les tradicions". En aquest sentit, el Consell de Cultura va acordar en la seua darrera reunió que cada entitat presentarà els seus candidats per als premis 9 d'Octubre a escala individual i col·lectiu.