El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Obri a Alcoi l'Oficina Integral d'Atenció a la Indústria

Per a contactar amb l'Oficina d'Atenció a la Indústria s'ha habilitat un telèfon específic: 96 553 71 50, extensió 1094. També es pot escriure al correu impulsalcoi@alcoi.org. 

Ja han rebut 8 sol·licituds d'empreses que mostren interés per la ciutat, siga per instal·lar-se o per ampliar. També inicien un contacte directe amb el sector industrial, a qui informaran mensualment d'aspectes d'interés.

Aquest mes d'abril l'Ajuntament d'Alcoi ha posat en marxa l'Oficina Integral d'Atenció a la Indústria, que pretén ser un interlocutor directe amb tots els interessats en instal·lar la seua indústria a la ciutat, o amb aquells que ja estan ací però tenen inquietuds d'ampliació o altres. L'oficina està comunicada amb tots els departaments municipals, amb la idea de poder facilitar respostes als usuaris, siguen del departament que siguen. Des del consistori asseguren que ja s'han rebut 8 sol·licituds d'informació, 2 d'elles provenen d'IVACE Internacional.

L'Ajuntament també vol mantindre contacte directe amb el sector industrial de la ciutat, i ha creat una agenda amb més de 400 contactes a qui informarà mensualment de totes les novetats que els puguen interessar, com ajudes, bonificacions o projectes.

Tot açò forma part del Pla d'Impuls Industrial de l'Ajuntament, que compta amb 23 accions concretes. A més d'aquesta oficina, també es preveuen projectes de digitalització, o la creació amb el Campus d'Alcoi de la UPV d'una càtedra de Transformació Digital.

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés ha volgut també valorar l'esforç del sector industrial durant aquest any de crisi. Assegura que han sigut "capaços d'adaptar-se, de reinventar-se, ser una indústria resilient, i ha creat ocupació en aquest any tan dur i tan difícil".