El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi obrirà biblioteques a partir del dilluns 1 de febrer només per a préstecs i devolucions

Biblioteca central / AM

Tot el material retornat passarà un període de quarantena mínim de 72 hores.

Les Biblioteques Municipals d'Alcoi tornaran a obrir al públic a partir del dilluns 1 de febrer. L'obertura està limitada a préstecs i devolucions amb cita prèvia. La voluntat és "recuperar gradualment" els serveis presencials "amb les màximes garanties de seguretat", segons indiquen des del consistori.

L'horari serà intensiu de 9 a 18 h, excepció de la Biblioteca de la  Zona Nord, que serà de 9 a 14 h, com la resta del Centre Social del barri. Les reserves per cita prèvia poden sol·licitar-se a partir d'aquest dimecres 27 de gener al telèfon 965 53 71 43 o al correu electrònic biblioteca@alcoi.org.

L'ajuntament recorda que només podrà accedir una persona per cita, a excepció de menors acompanyats o altres persones que necessiten acompanyant. Tot el material retornat passarà un període de quarantena mínim de 72 hores.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, afirma que "volem oferir a la ciutadania la possibilitat de poder consultar els llibres de la nostra biblioteca amb la màxima garantia de seguretat, per això les instal·lacions estaran tancades i només accediran les persones amb cita prèvia per a obtenir el préstec o les devolucions. Esperem que la situació millore prompte i puguem oferir més serveis".