El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi obrirà les piscines municipals el 18 de juny

La piscina José Trenzano Alós es prepara per al bany

A partir d'aquest dimarts 8 de juny es poden comprar els abonaments, que mantenen els mateixos preus que l'any passat. L'aforament a les piscines serà del 75 per cent, almenys fins al 30 de juny.

L'Ajuntament d'Alcoi informa de la nova temporada en les tres piscines municipals, la de Batoi, la de Caramanxel, i la de José Trenzano Alós, que obriran les portes el pròxim divendres 18 de juny, i fins al 5 de setembre.

Com ja va passar l'estiu passat, la temporada estarà condicionada a les mesures sanitàries que s'establisquen en cada moment per als espais de bany recreatiu. De moment, i fins al 30 de juny, l'aforament serà del 75 per cent.

A partir d'aquest dimarts 8 de juny es poden aconseguir els abonaments en el Centre d'Esports en l'horari d'atenció al públic. Pots consultar ací els preus. "També és important ressaltar que mantenim els mateixos preus i abonaments de temporada dels últims anys, d'aquesta manera intentem facilitar l'accés al màxim nombre de persones possible", diu el regidor d'esports Alberto Belda.

A més d'una oferta lúdica per als mesos d'estiu, l'obertura de les piscines suposa la contractació temporal de 20 persones, entre socorristes i conserges.