El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ofereix 6 nous habitatges socials

Visita del Conseller d'Habitatge (dreta) a un dels habitatges socials en Alcoi pendents d'adjudicació.

El requisits que han de complir els beneficiaris es poden consultar en el següent document. 

L'Ajuntament d'Alcoi ha obert el termini per a sol·licitar 6 noves vivendes que s'incorporaran a la bossa d'habitatges socials. Fins al 12 de novembre es pot sol·licitar l'adjudicació d'aquests immobles, destinats a persones amb dificultats econòmiques per a llogar o adquirir una vivenda.

Aquesta és la segona adjudicació d'habitatges socials que es realitza basant-se en el reglament d'habitatge que es va aprovar en el ple municipal i que permet atorgar aquests habitatges de manera objectiva. Les bases per a aquesta nova adjudicació d'habitatges van ser publicades el passat 11 d'octubre de 2019 en el BOP

Entre els requisits que han de complir els beneficiaris, i que es poden consultar en l'àrea d’habitatge de l'Ajuntament d'Alcoi, es troba ser com a mínim una unitat familiar de dues persones, disposar d'una font oficial d'ingressos entre 1 i 2 vegades el IPREM amb pagues entre tots els membres; estar al corrent de les obligacions tributàries; no haver sigut desnonat per impagament dos o més vegades; no haver renunciat a cap oferta laboral ni pla d'ocupació; no haver ocupat il·legalment un habitatge i no haver sigut beneficiari els últims 5 anys d'un habitatge de protecció pública.

L'edil delegada d'habitatge, María Baca, explica: "La primera adjudicació de quatre habitatges que realitzem ha funcionat de manera positiva, per això des del departament hem realitzat un important esforç per a rehabilitar un nombre alt d'habitatges del parc municipal i poder-les oferir amb aquest sistema, reservant una altra bossa una vegada reunisques les condicions d'habilitat, per a necessitats d'urgència, maltractaments o altres supòsits especials. Per a aquests sis habitatges, des del departament informarem les persones que es van quedar a les portes en l'anterior adjudicació així com a aquelles persones que han sol·licitat habitatge enguany i complisquen els requisits".