El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ofereix ajuda i recursos per a les famílies evacuades per l’incendi

Des de l'Ajuntament també es vol agrair a ACIF, l'Agrupació Contra Incendis Forestals d'Alcoi la intervenció que està duent a terme col·laborant contra l'incendi forestal amb Bombers, Bombers forestals, UME i altres equips d’Emergència i seguretat

Muro ha facilitat un espai per a acollir a unes 50 persones dels pobles evacuats com a conseqüència de l'incendi de la Vall d'Ebo, que afecta ja a El Comtat. Ara també Alcoi ofereix els seus recursos en cas de que siga necessari acollir a més persones.

L'Ajuntament d'Alcoi ha oferit a la Generalitat i Diputació tots els recursos dels quals pot disposar, tant instal·lacions com mitjans, a la disposició de les famílies que han hagut d'abandonar les seues cases a conseqüència de l'incendi que va començar la nit del dissabte a la Vall d'Ebo i ja ha arrasat més de 9.500 hectàrees.

El Dispositiu de Creu Roja s’ha instal·lat a Muro i Alcoi també s’ha oferit i en cas que fora necessari també s’ubicaria a la nostra ciutat.

"És terrible el que està passant, traslladem tota nostra solidaritat a les famílies que han hagut de deixar les seues cases i ens posem a la seua disposició per a col·laborar en tot el que siga possible. Alcoi és una ciutat acollidora i solidària i en aquestes situacions és quan més ho hem de demostrar", afirma l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés.

Des de l'Ajuntament també es vol agrair a ACIF, l'Agrupació Contra Incendis Forestals d'Alcoi la intervenció que està duent a terme col·laborant contra l'incendi forestal amb Bombers, Bombers forestals, UME i altres equips d’Emergència i seguretat. "Cal destacar l'enorme labor que porta a terme ACIF de forma totalment altruista lluitant per a evitar els incendis. També vull agrair a tots els dispositius que estan treballant per a extingir el foc", conclou, Francés.