El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi ofereix cursos d'educador de menjador escolar i manipulador d'aliments

Menjador escolar del CEIP el Romeral d'Alcoi.

La inscripció per els dos cursos i el taller es pot realitzar per correu electrònic -joventut@alcoi.org-, per telèfon en el 965537138 o de manera presencial en el Centre Cervantes Jove en el carrer Els Alçamora, 1.

Dos cursos de formació i un taller tindran lloc durant els dissabtes del mes de febrer al Centre Cervantes Jove (CCJ) d'Alcoi. Els cursos seran per a formar educadors de menjador escolar i manipuladors d'aliments respectivament, mentre que el taller serà sobre tècniques d'estudi.

El curs d'educador de menjador escolar és de 30 hores i es portarà avant els dissabtes 8, 15 i 22 de febrer de 9 a 14 h i de 15 a 20 h. El seu preu és de 50 euros. Per la seua part el curs de manipulador d'aliments serà el dissabte 29 de febrer de 10 a 14 h i té un preu de 15 euros.

Tots dos cursos estan certificats per l'escola oficial d'animadors i animadores juvenils, són per a majors de 17 anys i es portaran avant en les instal·lacions del CCJ. Paral·lelament, el divendres 21 de febrer de 17.30 a 19 h hi haurà un taller de tècniques d'estudi gratuït.

L'edil de Joventut, María Baca, ha indicat que "s'aniran programant més cursos al llarg de tot l'any que siguen d'interés per als joves i que estaran orientats en la formació, participació, mediació, salut, medi ambient i altres temes".