El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi oferirà el servei d’autobús urbà gratuït per als joves de fins 30 anys

L'Ajuntament d'Alcoi es va adherir a l'agost de 2022 a les ajudes del Ministeri de Transports per a la reducció del preu del bitllet del transport urbà

L'objectiu és poder ajudar a les famílies en un moment d'inflació, a la vegada que es fomenta l'ús del transport públic.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat al Consell que finançarà el 50% del cost dels autobusos urbans dels municipis que oferisquen el transport urbà gratuït per a joves de fins a 30 anys. Segons ha explicat el president, “es tracta d'un pas més per a ajudar les famílies valencianes a fer front a la inflació i promoure l'ús del transport públic”.

En opinió del vicealcalde i regidor de Mobilitat Sostenible, Jordi Martínez “aquestes polítiques són una mostra de l'aposta decidida, tant del Govern autonòmic com de l'Ajuntament d'Alcoi, per la mobilitat sostenible i per la política redistributiva, per ajudar a aquelles persones amb menys ingressos enfront de les rendes més altes, especialment en moments complicats com el que travessem”.

L'Ajuntament d'Alcoi es va adherir a l'agost de 2022 a les ajudes del Ministeri de Transports per a la reducció del preu del bitllet del transport urbà i està oferint actualment descomptes en els diferents bons de transport urbà de la ciutat, que s'està aplicant als bons multiviatge i als bons mensuals fins al 31 de desembre.