El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi organitza cursos de robòtica i videojocs a l'Àgora

Sessió d'ÀgoraLab / Foto d'arxiu

Les classes començaren a l'octubre i seran a les vesprades, en horari de 17.30 a 19 h, coincidint amb el calendari escolar des d'octubre a juny.

Per a més informació i inscripcions, podeu enviar un correu electrònic a agoralab@alcoi.org o telefonar al 653 523 110.

La cinquena edició dels cursos d'Àgora Lab està en marxa i ja es poden realitzar les inscripcions dels cursos d'Iniciació a la Robòtica (dilluns), Robòtica Educativa (dijous i divendres, diferents nivells), Iniciació a la creació de Videojocs amb Gamesonomy (dimarts) i Creació de Videojocs amb Construct (dimecres).

L'oferta formativa són cursos de robòtica educativa i de creació de videojocs, abastant diferents nivells, amb l'objectiu que els participants aconseguisquen aprendre conceptes bàsics de programació, electrònica, disseny 3D. En finalitzar el taller, els alumnes hauran de poder superar els reptes proposats, aprendre a pensar per si mateixos i valorar la importància del treball en equip.

El regidor d'educació, Alberto Belda, destaca aquesta activitat formativa municipal plenament consolidada: "Els cursos de robòtica d'Àgora Lab compleixen ja 5 anys, plenament consolidat i amb el suport de pares i alumnes. Quan iniciem aquesta aventura, aproximant la robòtica i els videojocs als més xicotets, érem un dels pocs ajuntament que ho feien, i moltes institucions han vingut per a interessar-se per Àgora Lab".