El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Alcoi organitza tallers per a persones grans durant l'últim trimestre de l'any

Curset organitzat a les aules de la tercera edat d'Alcoi

Per a apuntar-se a qualsevol de les tres propostes, es pot telefonar al 600943091 i preguntar per Eva.

La capital de l'Alcoià acollirà d'ací a finals d'any tres tallers enfocats a millorar la vida dels majors de la ciutat. Les temàtiques dels tallers tractaran des del foment de la cura d'un mateix fins a les relacions interpersonals amb els altres.

El primer taller se celebrarà del 14 al 16 de desembre en l’aula de la Creu Roja, al carrer Roís de Corella de la zona nord, de 17.30 a 19.30 hores. Es treballaran temàtiques sobre el desenvolupament personal; fomentar la cura d’un mateix i els altres; relacions interpersonals, acostar-se a la soledat com un element d’autoconeixement i valorar el compromís amb la vida pròpia.

Els altres dos tallers es realitzaran a la residència i Centre de Dia, Emilio Sala, amb el nom 'Actívate. Lo importante no son los años sino lo que haces con ellos' i 'Despertar con una sonrisa. Desde que duermo bien me siento mejor'. El primer serà del 14 d’octubre a l’11 de novembre de 2019, els dilluns de 16.15 a 17.45 h i el segon taller serà del 16 d’octubre al 6 de novembre, de 16.15 a 17.45 h. Per a apuntar-se a qualsevol d’aquestes tres propostes, es pot telefonar al 600943091 i preguntar per Eva.

La regidora de Majors, Carolina Ortiz, reconeix que "des de la regidoria s'organitzen moltes i variades activitats tant esportives, educatives com culturals però també cal treballar altres aspectes com l’autoestima, la soledat o el desenvolupament personal. Aquests tres tallers són una bona ocasió per l'autoconeixement, i per afrontar aspectes com la soledat o el pas dels anys des d’una mirada positiva".